Γιορτή λήξης τμήματος Κοπτικής-Ραπτικής

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου 2017, στις φιλόξενες αίθουσες του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου (ΛΕΠ), το τμήμα   Κοπτικής-Ραπτικής, πραγματοποίησε τη τελετή λήξης του.

Το Τμήμα Κοπτικής Ραπτικής, συμπλήρωσε φέτος τέσσερα χρόνια λειτουργίας -με συνεχώς αυξανόμενο τον αριθμό συμμετεχόντων- και η τελετή λήξης έδωσε την ευκαιρία στις νεότερες σε ηλικία αλλά και στις μεγαλύτερες γυναίκες-μαθήτριες του τμήματος να παρουσιάσουν τα έργα τους και να αναδείξουν την αξία της συγκεκριμένης τέχνης κυρίως σε εποχή κρίσης

Υπεύθυνη του τμήματος εκμάθησης είναι η Μαίρη Μουστάκη, την οποία σε κλίμα συγκίνησης θερμά ευχαρίστησαν οι “μαθήτριές” της για την άξια προσπάθειά της όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του τμήματος.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του ΛΕΠ Τούλα Καλαμπόκα, καλωσορίζοντας το πολυπληθές κοινό που παρευρέθηκε, επισημαίνοντας την αξία της τέχνης της Κοπτικής-Ραπτικής για τις γυναίκες στις ημέρες μας.

Στη συνέχεια οι μαθήτριες του τμήματος επέδειξαν τις δημιουργίες τους, οι οποίες ήταν εξαιρετικές και εντυπωσίασαν τους παρευρεθέντες. Υπό την επιμέλεια της Εφόρου του Τμήματος, Μάχης Μικελοπούλου και της συνεφόρου Αθηνάς Κόντου, δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής στις δευτεροετείς κυρίες του τμήματος. Συνολικά δόθηκαν 14 βεβαιώσεις.

Τις βεβαιώσεις απένειμαν η δημοτική σύμβουλος Πύργου, κα Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων κα Μαργαρίτα Ηλιοπούλου, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Πύργος – Όλοι Μαζί» κες Λόπη Νικολοπούλου και Κορίνα Ζαβέα αντίστοιχα, και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Οδοντιάτρων Ηλείας κα Κατερίνα Μουστάκη.